e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Sastanak na temu pripreme natječaja i izdavanja dozvole za uporabu RF spektra za zemaljsku digitalnu televiziju uz primjenu DVB-T2 standarda

VIJEST

U organizaciji HAKOM-a će se 25. veljače 2019. održati sastanak na temu pripreme natječaja i izdavanja dozvole za uporabu RF spektra za zemaljsku digitalnu televiziju uz primjenu DVB-T2 standarda.


ZAGREB, 13. veljače 2019. – Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) organizira sastanak za dionike tržišta na temu natječaja i izdavanja dozvole za uporabu RF spektra za zemaljsku digitalnu televiziju uz primjenu DVB-T2 standarda. Sastanak će se održati u prostorijama HAKOM-a u Zagrebu 25. veljače 2019. u 14 sati. Svrha sastanka je prikupljanje mišljenja o načinu uporabe RF spektra u mrežama i s njima povezanim  uslugama u budućim multipleksima zemaljske digitalne televizije. Sudjelovanje na sastanku je moguće isključivo uz prijavu na adresu elektroničke pošte forum.dd2@hakom.hr. Prijave je potrebno poslati do 18. veljače 2019. Zbog ograničenog prostora, broj sudionika po instituciji je ograničen na dvoje.

                                                                                             # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 
 ispiši stranicu