e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Konferencija BEREC-a i IIC-a na temu “Konkurentnost kontinenata: težnja ka izvrsnosti u elektroničkim komunikacijama”

VIJEST

Konferencija će okupiti nacionalna regulatorna tijela i predstavnike industrije, a otvorena je za sudjelovanje zainteresiranim dionicima iz sektora telekomunikacija, medija i tehnologije.

 
ZAGREB, 26. travnja 2019. - U organizaciji europskog regulatornog tijela za elektroničke komunikacije BEREC-a (Body of European Regulators for Electronic Communications) i Međunarodnog instituta za komunikacije IIC-a (International Institute of Communications) u Rigi, Latvija, 25. i 26. lipnja 2019. održat će se konferencija na temu “Konkurentnost kontinenata: težnja ka izvrsnosti u elektroničkim komunikacijama”.

Konferencija će okupiti predstavnike nacionalnih regulatornih tijela i industrije, a otvorena je za sudjelovanje zainteresiranim dionicima iz sektora telekomunikacija, medija i tehnologije. U sklopu konferencije održat će se panel rasprave na teme ulaganja i povezivanja, 5G, otvorenog interneta, a bit će riječi i o tehnologijama, umjetnoj inteligenciji, internetu stvari i regulaciji.

Konferencijom će se ujedno i obilježiti 10. godišnjica aktivnog rada BEREC-a.

Više informacija o konferenciji, kao i o načinu prijave za sudjelovanje dostupno je na poveznici.

                                                                                              # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 
 ispiši stranicu