e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Poziv na prijavu projekata za nagradu „European Broadband Awards 2019“

VIJEST

Projekti se na natječaj mogu prijaviti do 28. lipnja 2019., a cilj je promicanje uspješno završenih projekata, ali i projekata koji su u fazi provedbe.

 
ZAGREB, 30. travnja 2019. - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), kao nacionalni Nadležni ured za širokopojasnost (Broadband Competence Office), obavještava javnost kako je otvoren javni poziv za prijavu projekata za nagradu „European Broadband Awards 2019“. Riječ je o nagradi za najbolje projekte izgradnje širokopojasne infrastrukture, koja se dodjeljuje u sklopu "Broadband Days 2019". Cilj dodjele ove nagrade je promicanje uspješno završenih projekata, ali i projekata koji su u fazi provedbe. Poziv za prijavu projekata za 2019. godinu otvoren je do 28. lipnja 2019.

Pozivaju se svi inicijatori i izvođači projekata širokopojasne infrastrukture neovisno o veličini projekata, lokaciji ili korištenim tehnologijama da se prijave putem prijavnice dostupne na poveznici.

                                                                                             # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 ispiši stranicu