e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

BEREC-ova radionica u svezi izmjena Smjernica o mrežnoj neutralnosti

VIJEST

Europsko regulatorno tijelo za elektroničke komunikacije održat će radionicu za dionike tržišta u srijedu, 29. svibnja u Briselu.


ZAGREB, 14. svibnja 2019. - U sklopu godišnjeg programa rada europskog regulatornog tijela za elektroničke komunikacije BEREC-a (Body of European Regulators for Electronic Communications) u 2019. planiran je rad na ažuriranju smjernica o mrežnoj neutralnosti iz 2016. (BoR (16) 127) i to na temelju mišljenja BEREC-a (BoR (18) ) 244) i javnih konzultacija provedenih u 2018. te iskustava europskih regulatornih tijela u implementaciji istih. U srijedu, 29. svibnja 2019., BEREC će u Briselu održati radionicu s dionicima tržišta elektroničkih komunikacija vezano za potrebe izmjene Smjernica o mrežnoj neutralnosti. Više detalja o načinu prijave za sudjelovanje na radionici može se vidjeti putem poveznice.

Konferencija će se moći pratiti uživo na BEREC-ovoj internetskoj stranici (BEREC’s website), pitanja se mogu postavljati preko Twitter računa #BERECpublic, a snimka će biti dostupna na BEREC-ovom YouTube kanalu nakon završetka radionice. 

                                                                                       # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr


O HAKOM-u:
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 
 ispiši stranicu