e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Produžen rok za prijavu za nominacije za dodjelu nagrada „European Broadband Awards 2019"

VIJEST

Do 6. rujna 2019. moguće je prijaviti sve tipove projekata u visokoj fazi provedbe, neovisno o veličini, lokaciji ili primijenjenim tehnološkim rješenjima.

ZAGREB, 2. srpnja 2019. - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), kao Nadležni ured za širokopojasnost, obavještava javnost da je rok za prijavu za nominacije za dodjelu nagrada „European Broadband Awards 2019“ produžen do 6. rujna 2019., do 16 sati.

Moguće je prijaviti sve tipove projekata u visokoj fazi provedbe, neovisno o veličini, lokaciji ili primijenjenim tehnološkim rješenjima.

Poželjni su projekti razvijeni u jedinicama lokalne i regionalne samouprave, kao i projekti financirani iz privatnih izvora koji koriste inovativne investicijske, poslovne ili financijske modele.

Saznajte više
 ili preuzmite prijavni obrazac i vodič za prijavitelje.

                                                                                        # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr


O HAKOM-u:
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 ispiši stranicu