Preskočite na glavni sadržaj
HR
Elektroničke komunikacije

Završeni DTV natječaji

JAVNI NATJEČAJ ZA UPORABU RF SPEKTRA ZA DIGITALNU TELEVIZIJU NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE (24.08.2011.)

Javni natječaj za izdavanje pojedinačne dozvole za uporabu radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluge upravljanja elektroničkim komunikacijskim mrežama digitalne televizije za MUX C i E na području Republike Hrvatske
 
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije na temelju članka 18., a u svezi s člankom 89. stavkom 2. Zakona o elektroničkim komunikacijama („Narodne novine” 73/08 i 90/11 u daljnjem tekstu: Zakon), te člankom 23. stavkom 1. Pravilnika o uvjetima dodjele i uporabe radiofrekvencijskog spektra („Narodne novine” 136/08, 70/10 i 39/11 ), po službenoj dužnosti, a temeljem odluke Vijeća Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije (u daljnjem tekstu: Vijeće HAKOM-a) sa sjednice održane 24. kolovoza 2011. godine donosi sljedeću Odluku:
Natječajna dokumentacija za izdavanje pojedinačne dozvole za uporabu radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluge upravljanja elektroničkim komunikacijskim mrežama digitalne televizije za MUX C i E na području Republike Hrvatske može se preuzeti ovdje, nakon podnošenja zahtjeva za dostavu natječajne dokumentacije. Rok za podnošenje zahtjeva za dostavu natječajne dokumentacije istekao je 11. rujna 2011. godine. Natječajna dokumentacija i dalje je dostupna na uvid na poveznici ispod.
"Odgovori i pojašnjenja HAKOM-a na zaprimljene zahtjeve za pojašnjenje natječajne dokumentacije"

OTVARANJE PONUDA:

U skladu s postupkom provođenja natječaja, HAKOM je 13. listopada 2011. godine na javnoj sjednici Vijeća HAKOM-a proveo javno otvaranje pristiglih ponuda. U natječajnom roku pristigla je jedna ponuda, zajedničkih ponuđača HP produkcija d.o.o. (nositelj ponude), Odašiljača i veza d.o.o. i Hrvatske pošte d.d. (DVB-T2 PONUDA MUX C+E_ 2011-10-13_ ZA OBJAVU.pdf).

DONOŠENJE ODLUKE:
U postupku javnog natječaja za izdavanje pojedinačne dozvole za uporabu radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluge upravljanja dvjema elektroničkim komunikacijskim mrežama digitalne televizije za multiplekse MUX C i MUX E na području Republike Hrvatske, Vijeće Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije je na sjednici održanoj 26. listopada 2011. godine donijelo odluku o odabiru zajedničke ponude trgovačkih društava: HP Produkcija d.o.o. (nositelj ponude), Odašiljači i veze d.o.o. i HP-Hrvatska pošta d.d. te je sukladno odluci izdana pojedinačna dozvola za uporabu radiofrekvencijskog spektra.