Preskočite na glavni sadržaj
Vijesti

HAKOM - ovi stručnjaci na konferenciji Windays 2017

VIJEST

Na konferenciji će se predstaviti konkretni načini i tehnološka rješenja koja omogućavaju optimizaciju poslovnih procesa, prilagodbu proizvoda i rješenja, aktivnije uključivanje korisnika i osnaživanje pojedinaca i zaposlenika, kako bi se u konačnici došlo do većih postignuća.
 
ZAGREB, 27. travnja 2017. – U Poreču se od 25. do 28. travnja, u organizaciji Microsoft Hrvatska, održava Windays 2017 konferencija. Konferencija je podijeljena u dva dijela, pa se tako prvi dio (WinDays17 Business) održao u utorak i srijedu, 25. i 26. travnja, a drugi dio konferencije (WinDays17 Technology) započeo je u srijedu, 26. travnja i trajati će do petka, 28. travnja 2017.
 
Na konferenciji će se predstaviti konkretni načini i tehnološka rješenja koja omogućavaju optimizaciju poslovnih procesa, prilagodbu proizvoda i rješenja, aktivnije uključivanje korisnika i osnaživanje pojedinaca i zaposlenika kako bi se u konačnici došlo do većih postignuća. Primarni fokus konferencije bit će na inovativnim rješenjima baziranim na oblaku (Cloud), s posebnim naglaskom na digital rješenja i rješenja bazirana na otvorenom kodu, ali i stvarnim primjerima kroz studije slučaja, kao i temama o sigurnosti.

Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) na konferenciji predstavljaju informatičar Matijas Mikšaj i rukovoditelj Odjela IS/IT Damir Sušanj, dipl. ing. el. 
 
Više informacija o ovoj konferenciji može se vidjeti putem poveznice https://www.windays.hr/.
 
                                                                                             # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.