Preskočite na glavni sadržaj
HR
Vijesti

Otvorene prijave za sudjelovanje na godišnjem BEREC-ovom Forumu dionika

Godišnji BEREC-ov Forum dionika održat će se u Briselu 23. ožujka.

ZAGREB, 15. veljače 2022. - Ovogodišnji, 10. Forum dionika (Stakeholder Forum), koji se održava u organizaciji Tijela europskih regulatora za elektroničke komunikacije (BEREC), održat će se u Briselu 23. ožujka 2022. Osim o trenutnom radu BEREC-a i planovima za iduću godinu, na Forumu će se raspravljati o brojnim temama značajnima za tržište elektroničkih komunikacija, napretku umjetne inteligencije i budućim trendovima te regulaciji digitalnih platformi za učinkovitu provedbu Zakona o digitalnim tržištima. Europska komisija će predstaviti svoj program politike digitalnog desetljeća, a tijekom konferencije bit će predstavljena i BEREC-ova studija o utjecaju elektroničkih komunikacija na okoliš.

BEREC će također osigurati da dionici koji ne mogu sudjelovati izravno na konferenciji, događanje mogu pratiti uživo na web stranici i na društvenim mrežama – Twitteru, LinkedInu i YouTubeu te će imati mogućnost postavljati pitanja govornicima putem određenog online alata. Više informacija o ovom događanju dostupno je na poveznici.

Za sudjelovanje na 10. Forumu dionika potrebna je registracija, a registrirati se možete na poveznici.
 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: www.hakom.hr

O Hakom-u

HAKOM - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.