Preskočite na glavni sadržaj
Vijesti

Preminuo dugogodišnji radnik HAKOM-a Teo Schönbaum

VIJEST

Bogato znanje i iskustvo, prvenstveno iz područja upravljanja i kontrole radiofrekvencijskim spektrom, nesebično je dijelio s mlađim kolegama, ostavljajući tako HAKOM-u siguran i čvrst temelj na kojem će unaprjeđivati svoje aktivnosti.

 
 
ZAGREB, 21. studenoga 2017. - U ponedjeljak, 20. studenoga 2017., u 60. godini života, preminuo je Teo Schönbaum, dugogodišnji zaposlenik Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a). U HAKOM-u i njegovim prednicima bio je zaposlen od samog osnutka, a svoje profesionalne i ljudske kvalitete nesebično je ugrađivao u temelje ovog javnog tijela, na čemu smo mu neizmjerno zahvalni.
 
Bogato znanje i iskustvo, prvenstveno iz područja upravljanja i kontrole radiofrekvencijskim spektrom, dijelio je s mlađim kolegama, ostavljajući tako HAKOM-u siguran i čvrst temelj na kojem će unaprjeđivati svoje aktivnosti. Marljiv i susretljiv, uvijek spreman pomoći, vrijedan radnik i prvenstveno dobar čovjek i kolega – takav će nam ostati u sjećanju.
 
Posljednji ispraćaj našeg dragog kolege Tea bit će u krugu najuže obitelji na krematoriju na Mirogoju. 

                                                                                            # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.