Preskočite na glavni sadržaj
HR
Vijesti

Webinari za jedinice lokalne uprave i samouprave u svezi realizacije projekta WiFi4EU

HaDEA će održati webinare na više europskih jezika u različitim terminima 19. i 20. travnja 2022.

ZAGREB, 14. travnja 2022. - Europska izvršna agencija za zdravlje i digitalno gospodarstvo (HaDEA), koja u ime Europske komisije upravlja europskim programima i inicijativama, održat će u utorak i srijedu, 19. i 20. travnja 2022., webinare koji su namijenjeni jedinicama lokalne uprave i samouprave, ali i tvrtkama koje se bave izgradnjom WiFi mreža. Webinari će se moći pratiti na različitim jezicima, ali i u različitim terminima. Cilj HaDEA-e je izvijestiti sve dionike o statusu realizacije projekta WiFi4EU, predstaviti analizu na lokalnoj i regionalnoj razini te istaknuti najbolje primjere implementacije WiFi4EU mreža.

Za sudjelovanje na radionici potrebno se registrirati putem poveznice.
 
U utorak, 19. travnja 2022., u 10 sati može se pratiti webinar na francuskom jeziku, a istovremeno i na španjolskom jeziku

U srijedu, 20. travnja, u 10 sati bit će održani webinari na njemačkom i na talijanskom jeziku, a u 14 sati i na engleskom jeziku.   
 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: www.hakom.hr

O Hakom-u

HAKOM - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.