Preskočite na glavni sadržaj
Vijesti

HAKOM na 35. međunarodnom savjetovanju P&P 2017 – Planiranje i projektiranje

VIJEST

U sklopu programa ovogodišnje manifestacije HAKOM-ov stručnjak za infrastrukturu, Vladimir Žuti, dipl. ing. el., održao je izlaganje na temu ˝Niskonaponske električne instalacije zgrade u dijelu elektroničkih komunikacija˝.

 
ZAGREB, 10. studenoga 2017. - U organizaciji Elektrotehničkog društva Zagreb, a pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja te Hrvatskog inženjerskog saveza i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja u Zagrebu se 9. i 10. studenoga 2017., održava 35. međunarodno savjetovanje P&P 2017 – Planiranje i projektiranje. U sklopu programa ovogodišnje manifestacije viši stručnjak za infrastrukturu Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a), Vladimir Žuti, dipl. ing. el., održao je izlaganje na temu ˝Niskonaponske električne instalacije zgrade u dijelu elektroničkih komunikacija˝.
 
Tijekom savjetovanja bit će održan i okrugli stol na temu ˝Obnova i dopuna znanja - projektiranje i stručni nadzor građenja˝, na kojemu će biti riječi o propisima iz građevne regulative koji se primjenjuju u poslovima projektiranja i stručnog nadzora građenja. 
 
                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.