Preskočite na glavni sadržaj
Vijesti

HAKOM-ovi stručnjaci na Krku na tematskoj radionici o zaštiti prava potrošača

VIJEST

Tematska radionica „Savjetovanje potrošača“, na kojoj će sudjelovati predstavnici udruga za zaštitu potrošača i drugi zainteresirani građani, održat će se ovog četvrtka u Puntu na Krku, a HAKOM-ovi stručnjaci će održati predavanje na temu zaštite korisnika u elektroničkim komunikacijama.

 
ZAGREB, 16. studenoga 2017. - U suradnji s udrugom za zaštitu potrošača „Potrošački centar“, u mjestu Punat na otoku Krku ovog će se četvrtka, 16. studenoga, održati tematska radionica „Savjetovanje potrošača“ na kojoj će sudjelovati predstavnici udruga za zaštitu potrošača i drugi zainteresirani građani, a HAKOM-ovi stručnjaci će tom prilikom održati predavanje na temu zaštite korisnika u elektroničkim komunikacijama.

HAKOM će na ovoj radionici predstavljati stručnjaci za zaštitu prava korisnika, Marina Ljubić Karanović, dipl. iur., i Andro Marčev, dipl. ing., koji će kroz interaktivnu raspravu nazočne upoznati s pravima korisnika i obvezama operatora elektroničkih komunikacijskih usluga, poput onih koji se tiču sklapanja i raskida pretplatničkih ugovora, mogućnosti kontrole potrošnje ili zaštite od neželjenih iznosa računa. 

                                                                                            # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.