Preskočite na glavni sadržaj
HR
Vijesti

Javni poziv za dostavu komentara i prijedloga u postupku izmjene Standardne ponude HT-a d.d. za uslugu veleprodajnog visokokvalitetnog pristupa

Komentari i prijedlozi mogu se dostaviti do 20. prosinca 2022.

ZAGREB, 28. studenoga 2022. – Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) objavila je javni poziv za dostavu komentara i prijedloga u postupku izmjene Standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu veleprodajnog visokokvalitetnog pristupa.

HAKOM poziva operatore i druge zainteresirane strane da dostave komentare i prijedloge na sve okolnosti koje smatraju od utjecaja na predmet javnog poziva.

Javni poziv bit će otvoren do 20. prosinca 2022. a dostupan je na poveznici.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: www.hakom.hr

O Hakom-u

HAKOM - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.