Preskočite na glavni sadržaj
Vijesti

Obavijest: WIFI4EU - otvoren je portal za registraciju

VIJEST

Preporuka hrvatskog BCO-a (Broadband Competence Office) dobavljačima Wi-Fi opreme i izvođačima radova, koji žele sudjelovati u inicijativi "WiFi4EU", je da registraciju na navedeni portal izvrše u što skorijem roku.


ZAGREB, 21. ožujka 2018. - Europska komisija je u utorak, 20. ožujka, izdala priopćenje kojim objavljuje pokretanje internetskog portala "WIFI4EU" na kojem se zainteresirane jedinice lokalne samouprave i dobavljači Wi-Fi opreme mogu početi registrirati kako bi mogli sudjelovati na javnom pozivu i prijaviti se na prvi natječaj za dodjelu vrijednosnih kupona koji se planira raspisati sredinom  svibnja. 

Internetski portal inicijative "WiFi4EU" se nalazi na poveznici

* Preporuka hrvatskog BCO-a (Broadband Competence Office) dobavljačima Wi-Fi opreme i izvođačima radova, koji žele sudjelovati u inicijativi "WiFi4EU", je da registraciju na navedeni portal izvrše u što skorijem roku.
 
                                                                                             # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.