Preskočite na glavni sadržaj
HR
Vijesti

Objavljen natječaj za radno mjesto ravnatelja u Uredu BEREC-a

Natječaj je otvoren do 18. kolovoza 2023.

ZAGREB, 28. lipnja 2023. - Agencija za potporu BEREC-u, Tijelu europskih regulatora za elektroničke komunikacije, raspisala je natječaj za radno mjesto ravnatelja (Privremeni agent – AD14).

Ravnatelj će biti odgovoran za vođenje Ureda BEREC-a i preuzet će cjelokupnu odgovornost u svakodnevnom radu potrebnom za pružanje stručne i administrativne podrške BEREC-u.

Prijave se moraju podnijeti putem poveznice

Rok za prijavu je 18. kolovoza 2023. u 12 sati (podne) po briselskom vremenu.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: www.hakom.hr

O Hakom-u

HAKOM - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.