Preskočite na glavni sadržaj
HR
Vijesti

Objavljena lista pristiglih ponuda za kupnju službenog vozila HAKOM-a

ZAGREB, 21. studenog 2023. - Obavještavaju se ponuditelji koji su dostavili ponudu za kupnju službenog vozila HAKOM-a da je nakon otvaranja pristiglih ponuda, bez prisutnosti javnosti, za kupnju službenog vozila, održanog 20. studenog 2023. javno objavljena lista pristiglih ponuda.
 
Oglas o prodaji službenog vozila bio je objavljen na stranicama HAKOM-a i na mrežnoj stranici http://www.njuskalo.hr/, a rok za dostavu ponuda bio je do 20. studenog 2023. do 11:30 sati.
 
Lista valjanih pristiglih ponuda nalazi se na poveznici.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: www.hakom.hr

O Hakom-u

HAKOM - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.