e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na 19. Svjetskom kongresu o pokretnim telekomunikacijama – Mobile World Congress (MWC) 2014

VIJEST
 
HAKOM sudjeluje na 19. Svjetskom kongresu o pokretnim telekomunikacijama – Mobile World Congress (MWC) 2014, koja se održava od 24. do 27. veljače u Barceloni.
 
ZAGREB, 24. veljače 2014. – Na poziv Udruge GSM (GSM Association - GSMA), organizatora svjetskog kongresa o pokretnim telekomunikacijama, koja se održava od 24. do 27. veljače u Barceloni, ravnatelj HAKOM-a Mario Weber i pomoćnik ravnatelja HAKOM-a Marko Čavlović sudjeluju na ovogodišnjem 19. izdanju konferencije, gdje će održati bilateralne sastanke s predstavnicima operatora, industrije i drugih regulatora.
 
Središnja tema ovogodišnjeg kongresa je: „Odabir regulatornih mjera za održiva ulaganja u mreže“ zbog sve većeg pritiska na sektor pokretnih telekomunikacija. U pojedinim regijama vidljiv je sve veći pad ulaganja u mreže, stoga su potrebne odgovarajuće regulatorne mjere, koje će ojačati povjerenje ulagača.
 
Više informacija o samoj konferenciji može se pronaći na poveznici http://www.mobileworldcongress.com/.
 
 
                                                                                                            # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: https://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištu elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga. Agencija štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora raznolikih komunikacijskih i poštanskih usluga po prihvatljivim cijenama, definira održive konkurentne uvjete operatorima i davateljima usluga uz pravedne uvjete za povrat investicija te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kvaliteti života u RH upotrebom modernih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, podržavanje rasta investicija i inovacija u tržište elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, osiguravanje učinkovitog korištenja ograničenih resursa, ubrzanje rasta širokopojasnih proizvoda i usluga, osiguravanje pristupačne ponude komunikacijskih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, definiranje i implementiranje učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih kompetencija reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu