e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

11. Telekom Arena, mediji i tehnologije 2014. – Regionalna konferencija jugoistočne Europe o elektroničkim komunikacijama

VIJEST
 
HAKOM i ove godine sudjeluje na 11. Telekom Areni, mediji i tehnologije 2014., najvećem skupu ove vrste u jugoistočnoj Europi s predstavnicima i izvan regije, uključujući i SAD.
 
ZAGREB, 28. travnja 2014. – U Cavtatu se od 27. do 29. travnja održava 11. Telekom Arena, mediji i tehnologije 2014., konferencija na temu elektroničkih komunikacija na kojoj  tradicionalno sudjeluju i predstavnici HAKOM-a. U sklopu konferencije, predsjednik Vijeća HAKOM-a dr. sc. Dražen Lučić, održao je uvodno predavanje o stanju tržišta elektroničkih komunikacija u regiji s naglaskom na tržište elektroničkih komunikacija u Republici Hrvatskoj. Zamjenik predsjednika Vijeća HAKOM-a i potpredsjednik europskog regulatora BEREC-a Domagoj Jurjević te član Vijeća HAKOM-a Zdravko Jukić bili su sudionici dvije panel diskusije: “Elektroničke komunikacije u Jugoistočnoj Europi” i “Budući izazovi TMT tehnologije”. Sudionik i voditelj panel diskusije okruglog stola “Hot Spot tables” na temu: “Objedinjavanje regulatornih tjela – Mogućnosti i izazovi” je Domagoj Maričić, rukovoditelj odjela pravnih poslova.
 
 
Više o 11. Telekom Areni, mediji i tehnologije 2014. može se pronaći na poveznici: http://www.infoarena.hr/, programu konferencije na poveznici http://www.infoarena.hr/page.asp?pageID=3&dID=85&ps=6&lang=hr
 
 
                                                                                                   # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70

 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: https://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištu elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga. Agencija štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora raznolikih komunikacijskih i poštanskih usluga po prihvatljivim cijenama, definira održive konkurentne uvjete operatorima i davateljima usluga uz pravedne uvjete za povrat investicija te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kvaliteti života u RH upotrebom modernih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, podržavanje rasta investicija i inovacija u tržište elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, osiguravanje učinkovitog korištenja ograničenih resursa, ubrzanje rasta širokopojasnih proizvoda i usluga, osiguravanje pristupačne ponude komunikacijskih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, definiranje i implementiranje učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih kompetencija reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu