e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na konferenciji SpliTech 2017

VIJEST

Druga međunarodna konferencija SpliTech 2017, u organizaciji splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, održava se od 12. do 14. srpnja u Splitu.

 
ZAGREB, 14. srpnja 2017. - U organizaciji splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB-a), u Splitu se održava druga međunarodna konferencija SpliTech 2017.  U organizaciju konferencije je uz FESB aktivno uključen i Medicinski fakultet te Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije.

Svrha međunarodne konferencije SpliTech 2017 je okupljanje znanstvenika i stručnjaka iz akademske zajednice, gospodarstva i javnih institucija, kako bi razmijenili znanja na području e-Zdravlja, pametnog okružja/grada i energije, a što bi doprinijelo razvitku znanosti i gospodarstva. U sklopu konferencije održavaju se okrugli stolovi na teme e-zdravlja (e-Health), Pametnih gradova (Smart City) i Energije (Energy)  na kojima se raspravlja o smjernicama razvoja grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije i Republike Hrvatske. U ime Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) na konferenciji sudjeluju ravnatelj mr. sc. Mario Weber i stručnjak za komunikacijske usluge Daniela Bilić, mag. ing.
 
Više informacija o ovoj konferenciji može se vidjeti putem poveznice http://splitech2017.fesb.unist.hr/

                                                                                             # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr

 

 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.

 ispiši stranicu