e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Obilježen Dan HAKOM-a

VIJEST

Susret radnika/-ca HAKOM-a održan je u Tuhelju, a tom prigodom provedena su i usporedna mjerenja mjerne opreme koju koriste stručnjaci Odjela kontrole radiofrekvencijskog spektra za mjerenje elektromagnetskog polja u regijama Zagreb, Osijek, Rijeka i Split.  
 
ZAGREB, 11. rujna 2017. - Dan Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) obilježen je u petak, 8. rujna. Tom prigodom održan je sastanak svih radnika/-ca ovog nacionalnog regulatornog tijela zaduženog za regulaciju tržišta elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga, čije je sjedište u Zagrebu, a koje podružnice ima u Osijeku, Rijeci i Splitu.

Obljetnica osnutka HAKOM-a obilježava se svake godine u prvoj polovici rujna i prigoda je to za razmjenu iskustava i susret HAKOM-ovih zaposlenika, budući su upravo ljudski potencijali temeljni kapital svake organizacije. U HAKOM-u se kontinuirano razvijaju najbolje prakse upravljanja ljudskim potencijalima te se ulaže u razvoj kompetencija radnika kao najveće vrijednosti ovog sektorskog regulatora.

Susret radnika/-ca HAKOM-a održan je u Tuhelju, a tom prigodom provedena su i usporedna mjerenja mjerne opreme koju koriste stručnjaci Odjela kontrole radiofrekvencijskog spektra za mjerenje elektromagnetskog polja u regijama Zagreb, Osijek, Rijeka i Split. Također, održani su i sastanci na kojima se raspravilo o strategiji regulacije tržišta za koja je HAKOM nadležan, kao i o kratkoročnim i srednjoročnim ciljevima HAKOM-a te se utvrdila razina ključnih pokazatelja uspješnosti HAKOM-a u tekućoj godini. 
 
Dan HAKOM-a-1-20170911.jpg
Dan HAKOM-a-2-20170911.jpg
Dan HAKOM-a-3-20170911.jpg
Dan HAKOM-a-4-20170911.jpg


                                                                                             # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu