e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Predstavnici HAKOM-a na 35-om Simpoziju o novim tehnologijama u poštanskom i telekomunikacijskom prometu „PosTel 2017“.

VIJEST

Na 35-om Simpoziju o novim tehnologijama u poštanskom i telekomunikacijskom prometu „PosTel 2017“, koji se održava u Beogradu, od 5. do 6. prosinca 2017., predstavnici HAKOM-a predstavili su rad pod naslovom „NEW MARKET DEVELOPMENTS AND FUTURE REQUIREMENTS FOR POSTAL SERVICES“.

 
ZAGREB, 6. prosinca 2017. – Od 5. do 6. prosinca 2017. na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu održava se 35-i Simpozij o novim tehnologijama u poštanskom i telekomunikacijskom prometu „PosTel 2017“. Predstavnici HAKOM-a, član Vijeća dr.sc. Marijan Bolarić i rukovoditelj Odjela poštanskih usluga mr.sc. Andrej Sardelić, sudjelovali su u radu simpozija u području poštanskog prometa i poštanskih usluga predstavljajući rad „NEW MARKET DEVELOPMENTS AND FUTURE REQUIREMENTS FOR POSTAL SERVICES“, kojeg su napisali dr.sc. Marijan Bolarić, dr.sc. Dražen Lučić u suradnji s dr.sc. Katarinom Mostarac sa zagrebačkog Fakulteta prometnih znanosti. Organizator simpozija je na svečanom dijelu Simpozija HAKOM-u dodijelio prigodnu Plaketu, kao znak priznanja za dobru međusobnu suradnju.

Više informacija o samom Simpoziju može se pronaći na poveznici: http://postel.sf.bg.ac.rs
 
Postel1-20171206.jpg
Postel2-20171206.jpg
Postel3-20171206.jpg
Postel4-20171206.jpg

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta. 
 ispiši stranicu