e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Predstavnici makedonskog regulatornog tijela AEK-a u posjetu HAKOM-u

VIJEST

Predstavnici makedonskog regulatornog tijela za elektroničke komunikacije (AEK-a) u posjetu su HAKOM-u radi razmjene iskustava.

 
ZAGREB, 15. veljače 2018. – Predstavnici makedonskog regulatornog tijela za elektroničke komunikacije (Agencija za Elektronski Komunikacii - AEK) u službenom su posjetu HAKOM-u kako bi s hrvatskim kolegama razmijenili iskustava te se upoznali s radom hrvatskog nacionalnog regulatornog tijela.
 
HAKOM-ovi stručnjaci će s makedonskim kolegama razgovarati o alatima za mjerenje brzine širokopojasnog pristupa internetu, kao i o HAKOM-ovom interaktivnom GIS portalu te o ostalim temama iz djelokruga rada HAKOM-a.
 
Na sastanku s predstavnicima regulatornog tijela Makedonije, osim čelnika HAKOM-a, sudjeluju i HAKOM-ovi stručnjaci i to viši stručnjak za zaštitu korisnika Andro Marčev, dipl. ing., viši stručnjak za komunikacijske usluge Velimir Švedek, dipl. ing. el., viši stručnjak za adresiranje i numeraciju Robert Vulas, mag. ing. univ. spec. elect. comm., viši stručnjak za infrastrukturu dr. sc. Danko Čurepić, rukovoditelj Odjela informiranja i zaštite korisnika Ivo Majerski, dipl. ing., rukovoditelj Odjela IS/IT Damir Sušanj, dipl. ing. el., i viši stručnjak za javne mreže Julijana Jančula Bauer, dipl. ing. el.
 
AEK-1-20180215.JPG
AEK-2-20180215.JPG

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 ispiši stranicu