e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Poziv na BEREC-ovu konferenciju za medije nakon 36. Plenarne sjednicePoziv na konferenciju za medije


U srijedu, 10. listopada 2018. u Briselu će se održati konferencija za medije s finalnim izvješćem s 36. Plenarne sjednice, koja se od 3. do 5. listopada 2018. održava u Portorožu u Sloveniji. Predsjedavajući BEREC-a, Johannes Gungl (RTR), predstavit će tri glavne teme i odgovoriti na pitanja postavljena za vrijeme konferencije za medije:
  • Krajnji korisnici: Izvješće o ugovornom pojednostavljenju s ciljem povećanja osnaživanja i angažiranja kupaca; 
     
  • Ekonomija podataka (Data economy): Dokument na Javnoj raspravi o pitanjima koja bi BEREC trebao uzeti u obzir u svezi upravljanja podatcima, izrađen je i video koji ima za cilj pozvati sve zainteresirane strane da se uključe u javnu raspravu;
     
  • Radni plan 2019: Nacrt dokumenta za javnu raspravu koji je osnova za godišnji rad BEREC-a.
 
VAŽNO: Iz sigurnosnih razloga, molimo Vas da se registrirate za sudjelovanje najkasnije do 7. listopada 2018., kako biste dobili propusnicu za zgradu Europske komisije: Room 3D, Albert Borschette Congress Center (CCAB), Rue Froissart 36, 1040 Brussels, Belgium, 14:00 (CET)

Konferenciju za medije možete pratiti i uživo na BEREC-ovoj mrežnoj stranici (BEREC’s website), postavljati pitanja putem Twittera: @BERECpublic ili putem elektroničke pošte: press@berec.europa.eu. Snimka konferencije biti će dostupna i na kanalu BEREC’s YouTube nakon završetka konferencije.

U slučaju zahtjeva za intervjuom sa predsjedavajućim BEREC-a: elektroničkom poštom poslati detalje zahtjeva (ime i prezime, ime medijske organizacije i tema razgovora intervju) na adresu press@berec.europa.eu prije samog događaja.
 


                                                                                       # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr


O HAKOM-u:
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 ispiši stranicu