Preminula gospođa Anđa Piškor, dugogodišnja radnica HAKOM-a

TUŽNA VIJEST

ZAGREB, 6. veljače 2020. - U ponedjeljak, 3. veljače, u 49. godini života, iznenada je preminula gospođa Anđa Piškor, dugogodišnja radnica Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a).

Svoje znanje, beskrajnu energiju i posvećenost proteklih je 12 godina nesebično ulagala u radne procese HAKOM-a, uvijek s osmjehom i s puno strpljenja. Osiromašeni zbog preranog gubitka drage kolegice, ali istovremeno ponosni što je bila dio našeg kolektiva u kojem je ostavila neizbrisiv trag, pamtit ćemo je po dobroti, strpljivosti i upornosti.  

Posljednji ispraćaj kolegice Anđe Piškor bit će u petak, 7. veljače 2020. u 13 sati u mjestu Zaloj, na području grada Gline.  

                                                                                         # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr

O HAKOM-u:
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.