e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Zamjenik predsjednika HAKOM-a, Domagoj Jurjević, kao predstavnik BEREC-a na skupu REGULATEL-a u Portoriku

 VIJEST

BEREC je sudjelovao na Plenarnoj sjednici REGULATEL-a, latinoameričkog krovnog regulatornog tijela, a predstavljao ga je gospodin Domagoj Jurjević, zamjenik predsjednika Vijeća HAKOM-a, koji je ujedno i potpredsjednik BEREC-a.
 
ZAGREB, 19. studenoga 2014. – Zamjenik predsjednika Vijeća HAKOM-a i potpredsjednik BEREC-a, Domagoj Jurjević, predstavljao je BEREC, kao krovnog europskog regulatora u elektroničkim komunikacijama, na 17. plenarnoj sjednici REGULATEL-a, latinoameričkog pandana europskom regulatornom tijelu BEREC-u. Plenarna sjednica je održana 17. i 18. studenoga San Juanu, Portoriko.
 
U sklopu Plenarne sjednice je održan okrugli stol s temama kao što su mrežna neutralnost, upravljanje internetom, širokopojasni pristupa kao univerzalna telekomunikacijska usluga i općenito utjecaj elektroničkih komunikacija na razvoj društva. Osim sudjelovanja na okruglom stolu, gospodin Jurjević je predstavio program rada BEREC-a za 2015. te organizaciju i način rada radnih skupina u sklopu BEREC-a.
 
                                                                                                 # # #
 
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: https://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu