e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na konferenciji o elektroničkom poslovanju ˝e-biz 2017˝

VIJEST

U panel raspravi na temu „Digitalna transformacija“ sudjelovao je zamjenik predsjednika Vijeća Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) Domagoj Jurjević, dipl. oec.

ZAGREB, 27. ožujka 2017. - U Zagrebu je ovog ponedjeljka otvorena konferencija o elektroničkom poslovanju ˝e-biz 2017˝, koja okuplja brojne stručnjake iz područja elektroničkih komunikacijskih tehnologija i normi u informatici te stručnjake zainteresirane za nove trendove digitalnog poslovanja u Hrvatskoj. Sudionici ovogodišnje, 16. konferencije po redu, kroz naredna tri dana bavit će temama kao što su digitalno društvo, digitalno zdravstvo, digitalizacija poslovanja i digitalna sigurnost. U panel raspravi na temu „Digitalna transformacija“ prvog dana konferencije sudjelovao je i zamjenik predsjednika Vijeća Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) Domagoj Jurjević, dipl. oec.

Više informacija o ovoj konferenciji može se vidjeti putem poveznice http://e-biz.conferenceatnet.com/

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu