e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Vijeće HAKOM-a imenovalo je dosadašnjeg ravnatelja mr. sc. Maria Webera i za iduće četverogodišnje mandatno razdoblje

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE
 
Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) donijelo je odluku kojom je mandat ravnatelja HAKOM-a, za razdoblje od naredne četiri godine, povjeren dosadašnjem ravnatelju mr. sc. Mariu Weberu.

ZAGREB, 11. svibnja 2017. – Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) je nakon provedenog javnog natječaja, na sjednici Vijeća održanoj u srijedu 10. svibnja, donijelo odluku o imenovanju ravnatelja HAKOM-a. Dužnost ravnatelja HAKOM-a u narednom, četverogodišnjem mandatu, obnašat će mr. sc. Mario Weber, koji je i ovaj četverogodišnji  mandat na čelu stručne službe HAKOM-a.

Odabirom mr. sc. Maria Webera za ravnatelja stručne službe neovisnog nacionalnog regulatornog tijela za područja elektroničkih komunikacija, poštanskih usluga i željezničkih usluga zadržat će se kontinuitet dosadašnjeg rada te stvoriti pretpostavke za daljnji iskorak u HAKOM-ovom razvoju i  modernizaciji, kao i neprekidnom povećanju kompetencija i znanja. Odluka Vijeća HAKOM-a dostupna je putem poveznice.
 
                                                                                   
                                              # # #
 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu