e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM-ov stručnjak na radionici Europsko-mediteranske grupe regulatora EMERG-a u Minhenu

VIJEST

Dvodnevna radionica na temu mreža nove generacije, dijeljenja mreža i raspetljavanja lokalne petlje održava se u organizaciji EMERG-a i tvrtke Detecon.


ZAGREB, 23. studenoga 2017. - U organizaciji Europsko-mediteranske grupe regulatora EMERG-a (European Mediterranean Regulators Group), a u suradnji s tvrtkom Detecon International GmbH, u Minhenu, Njemačka, se 22. i 23. studenoga održava radionica na temu mreža nove generacije, dijeljenja mreža i raspetljavanja lokalne petlje. Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) na radionici predstavlja viši stručnjak za analizu tržišta Tomislav Lovrić mag. ing. el., koji je predstavio hrvatska iskustva u svezi navedenih tema.  

Europsko-mediteranska grupa regulatora (EMERG) okuplja 22 regulatorna tijela mediteranskih država i nekih država EU koje nemaju izlaz na Mediteransko more, a više informacija može se vidjeti putem poveznice http://www.emergonline.org/

                                                                                            # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta. 
 ispiši stranicu